Kobe Ilsen en Sara Vermassen, ondanks hun schijnbare sprookjesrelatie, hebben een tumultueuze periode doorgemaakt na de geboorte van hun zoontje Magnus; dat schrijft Dag Allemaal. 

Sara onthulde eerder dat hun relatie niet altijd perfect was, maar benadrukte hun gezamenlijke toewijding aan Magnus, vooral tijdens zijn gezondheidsproblemen. Hun relatie lijkt een test van kracht en uithoudingsvermogen te zijn geweest, waarbij beide ouders zoeken naar stabiliteit en vooruitgang, terwijl ze hun professionele verplichtingen balanceren met hun gezinsleven. 

Sara’s focus op haar werk bij ATV en Kobe’s frequente buitenlandse reizen voor zijn nieuwe programma ‘Mijn Eerste Reis’, laten zien hoe het paar onafhankelijkheid en gezinsverantwoordelijkheden probeert te combineren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.