Niels Destadsbader, een multifunctioneel talent bekend van televisie en muziek, bereidt zich voor op een opwindende overstap naar het musicaltheater. 

In de hernieuwde productie van ’14-18′ neemt Niels de rol van Albert voor zijn rekening, een personage dat tien jaar geleden door Bert Verbeke werd gebracht. Deze rol markeert zijn terugkeer naar het theater na zijn debuut als Suske in ‘De circusbaron’. Ondanks zijn exclusieve verbintenis met VRT, heeft Niels een manier gevonden om zijn passie voor musical te herontdekken. “Het is een kans die ik niet kon laten liggen,” zegt Niels, die zich voorbereidt op een veeleisende repetitie- en uitvoeringsschema. Naast zijn rol in de musical, blijft Niels een drukke agenda bij VRT behouden, waar hij werkt aan diverse projecten. 

Deze dubbele betrokkenheid illustreert zijn veelzijdigheid en toewijding als artiest. Met zijn kenmerkende humor voegt Niels toe in Dag Allemaal: “Ik zal misschien een échte snor moeten laten groeien voor deze rol – dat wordt nog een uitdaging!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.