De geruchtenmolen draait op volle toeren nu voormalig voetballer Olivier Deschacht en de jonge zangeres Pauline Slangen samen in Marbella zijn gespot.

Hoewel ze eerder een mogelijke relatie ontkenden, lijken de recente Instagram-posts van beide sterren het tegendeel te bewijzen; dat schrijft Dag Allemaal. Met foto’s genomen op dezelfde locatie en op dezelfde dag, maar elk apart geplaatst, groeit de speculatie over hun vermeende liefdesrelatie. De 42-jarige Olivier en 21-jarige Pauline, beide al eerder betrokken in relaties met aanzienlijke leeftijdsverschillen, worden al sinds de zomer samen gezien. 

Na hun gezamenlijke verschijning backstage bij Regi in het Sportpaleis, vragen fans zich af: zijn Olivier en Pauline dan toch een koppel, ondanks eerdere ontkenningen?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.