In een verrassende wending is Helmut Lotti, de geliefde Vlaamse zanger, getransformeerd tot een metalzanger; dat schrijft Humo.

Deze opmerkelijke switch kwam niet uit de lucht vallen; Lotti koos bewust voor deze radicale verandering. De 54-jarige zanger, die bekend staat om zijn energieke joie de vivre, maakte furore op Graspop als ‘Hellmut Lotti Goes Metal’. Dit was geen vluchtige escapade, maar een doordachte carrièresprong, resulterend in een album en tournee. Lotti’s benadering van de muziek en het leven blijkt uit zijn woorden: “Je moet echt eens komen kijken: ik sta in een leren pitteleer op het podium!” 

Zijn reis door verschillende muzikale genres toont zijn veelzijdigheid en moed om nieuwe paden te bewandelen, altijd gedreven door een onverzadigbare honger naar artistieke expressie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.