Op 42-jarige leeftijd reflecteert Thomas Vanderveken op zijn leven en de impact van vaderschap. 

Thomas, die op jonge leeftijd zijn vader verloor, benadrukt hoe deze gebeurtenis zijn perceptie van het leven heeft veranderd. Hij streeft ernaar elke dag voluit te leven, zich bewust van de eindigheid van het bestaan. Zijn gezin, bestaande uit zijn vriendin Véronique Leysen en hun drie kinderen, is nu zijn grootste prioriteit. Hij deelt in Dag Allemaal: “Ik vind voldoening in mijn rol als vader, zelfs in de kleinste taken zoals het verschonen van luiers.” Thomas spreekt ook over de impact van het vaderschap op zijn persoonlijke ambities en interesses. Ondanks de beperkte tijd, blijft hij zich inzetten voor zijn gezin, werk en persoonlijke ontwikkeling. 

Hij wil in de toekomst een betrokken vader te blijven en zichzelf te blijven ontplooien, zowel in zijn werk als daarbuiten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.