Bart Kaëll, jurylid in het nieuwe VTM-programma ‘Starstruck’, herbeleeft oude tijden en vergelijkt de show met de legendarische ‘Soundmixshow’. 

“Het is alsof ik terug ben in die geweldige tijd,” vertelt hij enthousiast in Story. In deze frisse talentenshow transformeren deelnemers in iconische muzieklegendes, wat Kaëll zowel nostalgisch als opwindend vindt. Hij legt de nadruk op het belang van stemgelijkenis, maar ook op de beleving en de fysieke nabootsing van de sterren. “Er waren momenten dat ik echt dacht dat de echte Madonna of Billie Eilish op het podium stond,” zegt hij lachend. 

Kaëll, ooit een bekend gezicht als presentator, geniet nu van de dynamiek en het nieuwe perspectief dat zijn rol als jurylid hem biedt. Hij deelt met veel plezier zijn rijke ervaring in de muziekwereld met de nieuwe generatie talenten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.