De feestdagen bij de familie Verhulst beloven weer een smakelijk spektakel te worden, met dank aan Ellen Callebout. Ellen, die steeds prominenter in ‘De Verhulstjes’ te zien is, deelt haar geheimen voor het perfecte kerstdiner. 

“Voor Gert en Viktor is er kalkoen, terwijl Marie en ik kiezen voor een vegetarische raclette,” zegt Ellen in Dag Allemaal. Haar tip voor de perfecte kalkoen? “Een beetje olijfolie, wat boter en dan rustig laten garen.”

 De avond begint traditioneel met hapjes, champagne en het uitpakken van cadeautjes. Ondanks haar recente avontuur in ‘Bake Off Vlaanderen’, kiest Ellen voor een kerstbuche van de bakker. 

“Bakken is spannend, maar met kerst houden we het simpel,” lacht ze. Het kerstdiner van de Verhulstjes is een mix van traditie en persoonlijke voorkeur; iets wat hun feesten zo uniek maakt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.