In Primo blikt Piet Huysentruyt terug op zijn eerste ervaring voor de camera.
“Al was het niet in een televisiestudio, maar in de keuken van mijn eerste restaurant, dat ik in 1989 opende in Wortegem-Petegem”, gaat de chef van start in Story. “Ik heb het geluk gehad dat ik de kans heb gekregen om langzaamaan verliefd te worden op de camera en ermee te leren spelen. Die tijd krijgt de huidige jonge generatie niet, want het moet er meteen boenk op zijn. Ik heb heel veel kunnen leren van de goede raad en de praktische tips die ik kreeg van de regisseur en de cameraman. Ik dank VTM nog steeds op mijn blote knieën dat ze mij die kans hebben gegeven.”
De eerste keer dat Piet écht in een televisiestudio aan de slag ging, was in de jaren 90 bij ‘Zondag Josdag’. “Het was een totaal nieuwe wereld die voor me openging. Ik heb veel geleerd en we hebben ook veel gelachen. Ik koester er mooie herinneringen aan”, blikt hij tevreden terug.