Sergio Herman onthult in De Morgen hoe reizen zijn culinaire inspiratie voedt. “Reizen heeft een diepe impact op mijn kookstijl gehad. Ik ontdek graag nieuwe culturen en ingrediënten, wat mij inspireert om mijn grenzen in de keuken te verleggen,” legt Sergio uit. 

Hij legt de nadruk op het belang van culturele diversiteit in zijn gerechten. “Elke cultuur heeft zijn unieke smaken en technieken. Het integreren van deze elementen in mijn keuken brengt een extra dimensie in mijn gerechten.” 

Sergio deelt ook zijn liefde voor lokale producten. “Waar ik ook ben, ik zoek altijd naar de beste lokale producten. Het werken met verse en hoogwaardige ingrediënten is essentieel voor de kwaliteit van mijn gerechten.” 

Hij spreekt in De Morgen ook over het belang van authenticiteit in zijn werk. “Authenticiteit is cruciaal. Ik streef ernaar om gerechten te creëren die niet alleen lekker zijn, maar ook een verhaal vertellen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.