Sergio Herman vertelt in De Morgen op zijn toekomstplannen en persoonlijke groei. “Mijn culinaire reis is een reflectie van mijn persoonlijke groei. Elke ervaring, of het nu een succes of een uitdaging is, heeft bijgedragen aan mijn ontwikkeling als chef,” deelt Sergio. 

Over zijn toekomstplannen zegt hij in De Morgen: “Ik kijk uit naar het verkennen van nieuwe projecten die mijn creativiteit prikkelen. Mijn doel is om ervaringen te creëren die gasten niet alleen verrassen qua smaak, maar ook qua presentatie.” 

Hij spreekt in De Morgen ook over het belang van duurzaamheid. “Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de keuken. Ik ben voortdurend op zoek naar manieren om mijn ecologische voetafdruk te verminderen en lokale, seizoensgebonden ingrediënten te gebruiken.” 

Sergio concludeert met een boodschap over levenslang leren. “Als chef moet je altijd openstaan voor nieuwe ideeën en technieken. Levenslang leren is wat mij enthousiast en gepassioneerd houdt over mijn vak.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.